CONTACTGEGEVENS

ADVIES, KWALITEIT EN SERVICE

Met meer dan tien jaar ervaring weet Kurt als geen ander hoe hij een schilderklus tot een goed einde moet brengen. Bij Schilderwerken KVR kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenmuren, zowel als particulier als als bedrijf. 

BEHANGWERKEN

Behang zorgt voor een persoonlijke toets in uw interieur en brengt (op)nieuw leven in uw woning! Elke kamer laat Kurt ademen en leven door het deskundig aanbrengen van het juiste behang. 

LESS IS MORE 

Zeer populair is het creëren van accentmuren. Niet elke muur wordt daarbij behangen, maar slechts één of een beperkt aantal. Minder is soms meer. Met accentmuren krijgt u immers de perceptie dat de ruimte groter wordt en meer diepgang krijgt. Kurt houdt hierbij rekening met de lichtinval, de compositie van de ruimte en uiteraard uw wensen. 

GLASVLIES 

Ook voor het aanbrengen van glasvlies is Kurt uw vakman. Glasvlies wordt vaak toegepast in grotere gebouwen zoals zorgcentra of kantoren, maar ook in huizen wordt glasvlies gebruikt. Het is het ideale materiaal om een oudere of lelijke ondergrond behang- of verfklaar te maken. Alvorens het glasvlies aangebracht kan worden, dient de muur eerst bewerkt te worden. Ook het bewerken van uw muur doet Kurt met de nodige precisie. 

VOORDELEN 

  • Oogt mooi en is strak en sterk
  • Vangt scheuren op in de ondergrond
  • Is krasvrij
  • Gemakkelijk te overschilderen 

CONTACT EN OFFERTE 

Door zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kan Kurt uw behang bekomen aan een concurrentiële prijs. Zo drukken we moeiteloos de prijzen op onze offertes.

Ook voor al uw schilderwerken of het plaatsen van moluren bent u bij Schilderwerken KVR aan het juiste adres. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte en/of suggesties.