CONTACTGEGEVENS

ADVIES, KWALITEIT EN SERVICE

Met meer dan tien jaar ervaring weet Kurt als geen ander hoe hij een schilderklus tot een goed einde moet brengen. Bij Schilderwerken KVR kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenmuren, zowel als particulier als als bedrijf. 

MOLUREN

Bij Schilderwerken KVR kunt u terecht voor het plaatsen en schilderen van rosetten (rond lusters) en moluren. 

AFWERKING 

Door het aanbrengen van sier- en plafondlijsten worden uw wanden en ruimtes opgewaardeerd. En ze geven uw interieur een nog meer afgewerkt en oogverblindend eindresultaat. Moluren kunnen eventuele kleine fouten in uw muren of plafonds verbergen zonder dat grote kosten zich opdringen. Schilderwerken KVR beschikt over een ruim assortiment moluren van de merken Orac en NMC, zowel klassiek als superstrak. 

ADVIES 

Heeft u een schilderproject in gedachten? Dan heeft u nu een schilder gevonden die uw project vakkundig, professioneel en binnen deadline afwerkt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij de geschikte partner voor al uw schilderwerken. Kurt weet perfect wat mogelijk is en haalt meer schoonheid uit uw woning dan u ooit had durven dromen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, meer informatie of een gratis offerte.